HEADER MNIT SCHOOL (2)
 
engels-titel  
menu_01 (3)
menu-brochure
menu-lesvoorbeelden
Menu-demo's
menu_05 (3)
 
MNIT bannertje contentpagina 1 tot 4
 
MNIT bannertje contentpagina 5 tot 8
 
MNIT bannertje contentpagina invoeren
 
MNIT bannertje contentpagina Suitcase
 

 

   
 

Hoe kunt u Tom's suitcase gebruiken in de klas? Bekijk lesvoorbeelden van verschillende groepen:

» Groep 1
»
Groep 2
»
Groep 3
»
Groep 4

 
    
zowel thuis  
    
 

Het productaanbod van My name is Tom is voor een deel gelijk aan dat op school. De prentenboeken met luister- en spelletjes CD's zijn prima geschikt voor zowel thuis als op school.

De prachtige tekeningen van Dagmar Stam en de door native speakers ingesproken teksten vertellen het verhaal van de kleine Tom, die spelenderwijs de wereld om hem heen ontdekt. Of laat uw kind in de online omgeving spelletjes doen of met de interactieve praatplaten spelen. Engels leren was nog nooit zo leuk!

 
    
suitcase (1)   
    
 

Tom’s suitcase is een aanvullend activiteitenpakket dat aansluit bij de methode Engels My name is Tom voor groep 1 t/m 4. Tom’s suitcase biedt speelactiviteiten, knutselideeën en zelfs kinderfeestjes in het Engels! Want Engels leren is een feest voor iedereen!

De hoofdthema’s die in Tom's suitcase aan de orde komen zijn net als bij de methode: My family, My house, My school en My birthday. De koffer kan gebruikt worden om spullen die bij het thema horen in op te bergen. De reis kan beginnen! Meer weten over Tom's suitcase? Klik hier!

 
     
terug button