HEADER MNIT THUIS (1)
 
Simultaan  
menu_01 (3)
menu-brochure
menu-lesvoorbeelden
Menu-demo's
zichtzending
 
MNIT bannertje contentpagina 1 tot 4
 
MNIT bannertje contentpagina 5 tot 8
 
MNIT bannertje contentpagina Suitcase
 
 

 

   
 

Corne is 6 jaar geworden. Happy birthday! Zijn verjaardagsfeestje had het thema 'Colours & Animals' en is gebaseerd op Tom's suitcase.

balloon
Prick the balloon! What present can be opened? What colour is the balloon? What's the number?

nose
Put Tom's nose on the right spot! What colour is Tom's nose?

pop-the-balloon
Pop the balloon!

bubblegum-colour
Guess the bubblegum colour! Prizes in the suitcase!

colour-animals
Colour the animals!

bingo
Shapes 'n Colour Bingo game!

cupcake
Decorate a cupcake!

music
Musical Colours

guess-animal
Guess the animal

 
    
zowel thuis  
    
 

Het productaanbod van My name is Tom is voor een deel gelijk aan dat op school. De prentenboeken met luister- en spelletjes CD's zijn prima geschikt voor zowel thuis als op school.

De prachtige tekeningen van Dagmar Stam en de door native speakers ingesproken teksten vertellen het verhaal van de kleine Tom, die spelenderwijs de wereld om hem heen ontdekt. Of laat uw kind in de online omgeving spelletjes doen of met de interactieve praatplaten spelen. Engels leren was nog nooit zo leuk!

 
    
suitcase (1)   
    
 

Tom’s suitcase is een aanvullend activiteitenpakket dat aansluit bij de methode Engels My name is Tom voor groep 1 t/m 4. Tom’s suitcase biedt speelactiviteiten, knutselideeën en zelfs kinderfeestjes in het Engels! Want Engels leren is een feest voor iedereen!

De hoofdthema’s die in Tom's suitcase aan de orde komen zijn net als bij de methode: My family, My house, My school en My birthday. De koffer kan gebruikt worden om spullen die bij het thema horen in op te bergen. De reis kan beginnen! Meer weten over Tom's suitcase? Klik hier!

 
     
terug button