HEADER MNIT INVOEREN
 
begin op tijd  
menu_01 (3)
menu-brochure
menu-lesvoorbeelden
Menu-demo's
menu_05 (3)
 
MNIT bannertje contentpagina 1 tot 4
 
MNIT bannertje contentpagina 5 tot 8
 
MNIT bannertje contentpagina Suitcase
 
MNIT banner starttraining

 

   
 

Omdat het eindniveau van My name is Tom pittig is (Anglia Elementary, Cito A2), is het van belang om tijdig te beginnen met de invoering van de methode. Het liefst natuurlijk al in de onderbouw. My name is Tom 1 t/m 4 legt een solide basis voor het Engels leren, maar ook in groep 5 en 6 kan nog prima met My name is Tom begonnen worden, hoewel dit natuurlijk wel pittiger is.

Om die reden adviseren we om het onderstaande invoerschema te hanteren. U kunt zien dat voor groepen 7 en 8 die niet met My name is Tom 1-4 hebben gewerkt wordt geadviseerd om te starten met My name is Tom 6 of My name is Tom 5 (in groep 7). Vervolgens loopt u langzaam in, zodat het eindniveau alsnog wordt gehaald. U dekt daarmee de kerndoelen, haalt een prima aansluitniveau voor het voortgezet onderwijs en u heeft een methode voor de hele school. In alle gevallen is het dus zaak om op tijd te beginnen.

 
  invoerschema (1)  
    
 

MNIT1 = My name is Tom, part 1 (onderbouw), niveau Junior
MNIT2 = My name is Tom, part 2 (bovenbouw), 5 (Primary), 6 (Primary), 7 (Preliminary), 8 (Elementary)
Tweede instapmoment MNIT1 (afgekort TI)

N.b. Niveaus Anglia is gelieerd aan: Common European Framework of References. Kijk voor meer informatie op: www.erk.nl of download hier het overzicht.

 
     
terug button