HEADER MNIT THUIS (1)
 
Simultaan  
menu_01 (3)
menu-brochure
menu-lesvoorbeelden
Menu-demo's
zichtzending
verjaardagsfeestje
 
MNIT bannertje contentpagina 1 tot 4
 
MNIT bannertje contentpagina 5 tot 8
 
MNIT bannertje contentpagina Suitcase
 
 

 

   
 

Kinderen pikken heel gemakkelijk meerdere talen tegelijkertijd op. De taalgevoelige periode van een kind ligt gemiddeld tussen 0 en 7 jaar. Kinderen zijn dan extra gevoelig voor klank en pikken woorden en grammaticale structuren van een tweede taal snel op. Dat noemen we 'simultane taalverwerving'. Dit stimuleert de spraak- en taalontwikkeling, op voorwaarde dat het op de juiste manier wordt aangeboden.

Bij vreemdetaalverwerving is een rijk gevarieerd taalaanbod erg belangrijk. Als u bij het voorlezen Engelse prentenboeken inzet in plaats van Nederlandse stimuleert u direct de taalontwikkeling van uw kind. Maar u kunt ook liedjes in het Engels zingen of gebruik maken van de online spelomgeving van My name is Tom. Spelenderwijs leert u daarmee uw kind de Engelse taal, waardoor hij of zij op school makkelijker de lesstof opneemt.

 
    
zowel thuis  
    
 

Het productaanbod van My name is Tom is voor een deel gelijk aan dat op school. De prentenboeken met luister- en spelletjes CD's zijn prima geschikt voor zowel thuis als op school.

De prachtige tekeningen van Dagmar Stam en de door native speakers ingesproken teksten vertellen het verhaal van de kleine Tom, die spelenderwijs de wereld om hem heen ontdekt. Of laat uw kind in de online omgeving spelletjes doen of met de interactieve praatplaten spelen. Engels leren was nog nooit zo leuk!

 
    
suitcase (1)   
    
 

Tom’s suitcase is een aanvullend activiteitenpakket dat aansluit bij de methode Engels My name is Tom voor groep 1 t/m 4. Tom’s suitcase biedt speelactiviteiten, knutselideeën en zelfs kinderfeestjes in het Engels! Want Engels leren is een feest voor iedereen!

De hoofdthema’s die in Tom's suitcase aan de orde komen zijn net als bij de methode: My family, My house, My school en My birthday. De koffer kan gebruikt worden om spullen die bij het thema horen in op te bergen. De reis kan beginnen! Meer weten over Tom's suitcase? Klik hier!

 
     
terug button