HEADER MNIT SCHOOL (2)
 
engels-titel  
menu_01 (3)
menu-brochure
menu-lesvoorbeelden
Menu-demo's
menu_05 (3)
 
MNIT bannertje contentpagina 1 tot 4
 
MNIT bannertje contentpagina 5 tot 8
 
MNIT bannertje contentpagina invoeren
 
MNIT banner starttraining

 

   
 

Overal in onze maatschappij komen we Engels tegen en daarom is het belangrijk om de Engelse taal op een natuurlijke en geleidelijke manier te leren. My name is Tom is een moderne methode voor het leren van Engels en biedt vanaf 2014 een volledig doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8

My name is Tom legt al vroeg een basis. Door in de extra taalgevoelige periode van een kind (0-7 jaar) spelenderwijs de natuurlijke taalverwerving te stimuleren hebben kinderen veel minder moeite met Engels in de hogere groepen.

 
    
multimediaal  
    
 

My name is Tom biedt een uitdagend pakket online en offline lesmaterialen. Van eenvoudige prentenboeken met liedjes cd tot en met een online leer- en spelomgeving. De combinatie van verschillende foliomaterialen en digitale mogelijkheden biedt een afwisselend en boeiend pakket waarbij het kind mee wordt genomen in de avonturen van Tom.

Voor de leerkrachten zijn er uitstekende handleidingen, die heldere informatie verschaffen over hoe de materialen kunnen worden ingezet. Doordat alle Engelse teksten zijn uitgeschreven, wordt de leerkracht volledig betrokken bij de les.

 
    
het-niveau   
    
 

Engels is niet meer uit onze samenleving weg te denken. Daarom is het eindniveau van My name is Tom stevig: Anglia - Elementary, Cito - A2. Bij de ontwikkeling van My name is Tom is gekeken naar het gebruik van de niveaus bij Anglia. Deze zijn nauw gelieerd aan het Europese Referentie Kader (ERK).

In My name is Tom 1-4 wordt gewerkt tot en met het niveau Junior; My name is Tom 5-8 start met minimaal Primary en gaat door tot maximaal Elementary (A2). Vertaald naar het ERK betekent dit dat leerlingen die My name is Tom 5-8 hebben doorlopen, een goede aansluiting op het Engelse taalonderwijs op de middelbare school hebben.

 
     
terug button