MNIT 1 - 4 titel
 

De thema’s die worden gebruikt in My name is Tom liggen dicht bij de belevingswereld van  de kinderen. Bij My name is Tom 1-4 zijn de thema's toegespitst op de directe omgeving van het kind: My family, My house, My school en My birthday. Binnen deze thema’s komen onderwerpen aan de orde die kinderen uit deze leeftijdsgroep in het bijzonder aanspreken, bijvoorbeeld: buiten spelen, naar de dierentuin gaan en een verjaardagsfeest vieren.

   
       
MNIT-in-de-klas  

De materialen voor My name is Tom 1-4
My name is Tom 1-4 bestaat uit een combinatie van verschillende materialen, aangevuld met een adaptief in te zetten handleiding. Thematische prentenboeken met luister cd's, met prachtige illustraties van Dagmar Stam, praatplaten en 4 cd roms met computeroefeningen vormen de kern. Het digitale programma is voorzien van een leerlingvolgsysteem. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de praatpop 'Tom' om de kringgesprekken nog boeiender te maken. De heldere handleiding maakt een goede en snelle voorbereiding mogelijk en alle zinnen zijn uitschreven.

De kringgesprekken zijn bovendien door native speakers ingesproken te beluisteren op cd rom. Ook het digitale programma is ingesproken door native speakers. De handleiding bevat diverse praatplaten en kopieerbladen, die door ze te lamineren en overzichtelijk in doosjes op te bergen vaker kunnen worden gebruikt. Vaak worden door leerkrachten zelf aanvullende kopieerbladen gemaakt, om de vocabulaire verder uit te breiden. Sommigen richten zelfs een 'Engelse kast' in, zodat de hele school er gebruik van kan maken!

Kijk in onze webshop voor een compleet overzicht van alle My name is Tom producten.
     

banner small-breed producten 1

 button terug